La selecció espanyola de bàsquet diu adéu als Jocs i a una època d’èxits

Després de caure derrotats 95 a 81 davant els EEUU, els germans Gasol han disputat l’últim partit amb la selecció espanyola poden no ser els únics que hagin tancat una etapa a la pista.


La selecció espanyola de bàsquet arribava als quarts de final contra la sempre favorita Estats Units amb l’objectiu de lluitar fins al final per poder obtenir un bitllet per la següent ronda però, la superioritat de l’equip americà ha quedat palesa a partir del segon quart, moment en que els de Sergio Scariolo han anat a remolc dels EEUU fins al final.


Una derrota, 95 a 81, que queda en un segon pla degut al que significa que la participació de la selecció de bàsquet als Jocs Olímpics s’hagi acabat, i és que amb aquesta eliminació, s’acaba una època d’or de la secció després que els germans Gasol hagin anunciat que no seguiran formant part del conjunt. El gran, Pau, ja ho va dir abans dels Jocs Olímpics i, aquest dimarts, després del partit, a micròfons de TVE, en deia això: “No volia perdre aquest partit i ajudar molt més en aquest partit. No ha pogut ser, però toca assimilar que aquest és el meu últim partit a la selecció en una etapa meravellosa”.


Qui també ha afirmat que no seguirà formant part de la Selecció Espanyola de Bàsquet ha estat Marc Gasol: “Són dies de molta emoció, però és el moment de baixar-nos de l’atracció on ens vam pujar fa molts anys i és el moment que hi pugi la següent generació”.


I, probablement, no seran els únics d’aquesta generació que confirmin que no continuaran entrant a les convocatòries i és que hi ha noms propis com el de Rudy Fernández o Sergi Llull que també han pogut disputar el seu últim partit amb la samarreta espanyola. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward