Els dos acusats per l'incendi d'Horta de Sant Joan no aniran a judici i accepten una condemna de fins a 4 anys de presó

Quan es compleixen 12 anys de l’incendi parts, la Fiscalia de Tarragona, la Generalitat com a acusació particular i els acusats, han arribat a un acord de conformitat i els piròmans han acceptat penes de 4 anys i 1 dia de presó l'un, i 3 anys, 9 mesos i 1 dia de presó l'altre, com ha confirmat fonts del ministeri fiscal.


Se'ls condemnarà, la sentència encara no està escrita, pels delictes d'homicidis per imprudència, lesions i també el d'incendi forestal. Es mantenen, d'altra banda, les indemnitzacions que se'ls reclamaven en l'escrit de conclusions en i que s'eleven a prop de 9 MEUR.


Una condemna que per les famílies dels cinc Bombers GRAF Lleida, és escassa. El seu advocat, Pau Simarro, Ho explicava el seu advocat, Pau Simarro: “La notícia permet a les famílies tancar un capítol de la seva vida, però valoren la sentència escassa, molt escassa”.


"Les famílies segueixen sense saber perquè els cinc Bombers GRAF Lleida van morir i un altre va resultar ferit greu", lamenta Simarro.


A més, denuncia, els comandaments responsables de l'incendi d'Horta de Sant Joan durant el tràgic succés, "segueixen dins del cos i ningú els ha sancionat", ha afegit. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward