El PSC a Lleida presenta una via alternativa a la construcció de l’alberg de Pardinyes

Plantejat a la comissió Informativa d’Urbanisme, s’ha decidit ajornar la votació per intentar a arribar a un consens al setembre.


Aquesta alternativa, segons han explicat des del PSC, pretén realitzar les constriccions necessàries i pertinents en zones més pròximes a les explotacions agràries de Lleida.


Ho explicava així, el portaveu socialista, Jaume Sellés: “és un debat cabdal a la ciutat i encara està viu. Hem decidit ajornar el seu debat i votació en pro del consens en temes transcendentals per la ciutadania” i ha reblat “amb la possibilitat de construccions modulars a l’Horta per temporers durant la campanya agrària s’obra una alternativa evident a la construcció de l’alberg de Pardinyes. Amb aquesta proposta i els pisos que ha posat a disposició l’EMU podria quedar resolt les necessitats d’allotjament de la campanya”.


L’edil socialista ha afirmat també que “cal aprofitar l’oportunitat de tramitar adaptacions urbanístiques que facilitin la construcció d’allotjaments per a temporers a l’Horta en terrenys propietat dels titulars de les explotacions agràries i implicar a la Generalitat per tal que es pugui recuperar una línia de subvencions per facilitar-ne la construcció”.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward