Els Mossos d'Esquadra detenen un home per dos robatoris amb força i un furt a Lleida

Veí de la capital del Segrià i de 37 anys, l’home ha estat detingut aquest passat dilluns.


La detenció és el resultat d'una investigació iniciada el 25 de maig, quan es va tenir coneixement que durant la matinada d’aquell dia es va produir un robatori amb força en una botiga del passeig de Ronda de Lleida. Un individu va forçar la reixa metàl·lica de l’establiment i la porta d'entrada. Un cop a l'interior va sostreure la recaptació de la caixa enregistradora.


Les indagacions van permetre identificar el presumpte lladre, al qual també se’l relaciona amb altres dos fets delictius comesos el passat mes de juny.


El primer va ser el dia 18 de juny en una residència d'Alpicat. Algú va forçar la porta principal i va accedir a l'interior on va regirar les estances. El segon fet va passar el dia 23 del mateix mes unes oficines del carrer Humbert Torres de Lleida. En aquest cas el lladre va aprofitar que la porta estava oberta per entrar i furtar la bossa de mà d’una treballadora.


 El sospitós va ser localitzat i detingut el passat dilluns a Lleida. La investigació continua oberta i no es descarta que estigui implicat en altres fets delictius.


 L’home, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, passarà avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward