El grup municipal de Ciutadans a la Paeria de Lleida desobeeix el partit taronja i manté a Ángeles Ribes com a portaveu

El grup municipal de Ciutadans a la Paeria de Lleida desobeeix el partit taronja i manté a Ángeles Ribes com a portaveu. El regidor José María Córdoba passa a ser portaveu adjunt i la regidora Maria Burrel perd les seves responsabilitats a la formació.


Tot plegat després que des de l’acció institucional del patit es comuniqués al grup municipal que s’havia de reorganitzar amb Maria Burrel al capdavant. Així ho ha explicat la ratificada portaveu, Ángeles Ribes.


"vam rebre ahir al grup municipal un correu per part de l'acció institucional del partit on se’ns instava a què hi hagués una reorganització del grup municipal i on es retirés el càrrec de portaveu a la meva persona i passes a la regidora Maria Burrel. Això va comportar que féssim una reunió d'urgència amb els regidors i democràticament es va sotmetre la reestructuració a votació, el resultat va ratificar-me en el càrrec de portaveu, la responsabilitat de portaveu adjunt passa de Maria Burrel al senyor Córdoba i les comissions on Burrel era titular també pateixen una reorganització i les assumirem entre Córdoba i jo".


L’estructura, que marxa de les ordres que ha donat el partit, ha rebut l’aval de “renovadors”, corrent crítica dins del partit amb l’actual direcció de Ciutadans.


Per la seva banda, Maria Burrel a lamentat les desavinences dins de la formació municipal. Burrel, que no ha volgut fer declaracions a UA1 Lleida Ràdio, ha indicat que la decisió de relegar-la dels seus càrrecs per part de Ribes no té validesa, ja que contradiu les instruccions de la Secretaria d’Acció Institucional del partit. De fet des del partit, comuniquen que es va instar el canvi en el marc renovar la imatge per tal que representi els valors de la formació al conjunt d’Espanya.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward