El Cadí La Seu reforça la zona amb l’arribada de Montse Brotons

Procedent de l’Embutidos Pajariel Bembibre, la jugadora alacantina, donarà un cop de mà a la plantilla alt urgellenca en el treball interior.


 

Brotons va tornar a Espanya la darrera temporada, després de complir la seva etapa universitària a l’Oral Roberts University, on va disputar la NCAA. Abans d’emprendre l’aventura nord-americana, va jugar a Alacant i va acabar debutant a Lliga Femenina 2 de la mà del Segle XXI.


En aquesta temporada, la passada, de debut a la Lliga Femenina, i a les ordres de Pepe Vázquez, ha gaudit de rodatge per tal de conèixer i adaptar-se al nivell físic i tècnic de la competició. En aquest mateix camí, seguirà treballant amb el Cadí La Seu, de la mà de Bernat Canut, per seguir donant passades endavant en la seva etapa inicial al bàsquet d’elit professional. De fet, el mateix entrenador de les de la Seu d’Urgell, parlava així d’aquesta incorporació: “És el perfil de jugadora nacional jove en projecció que hem anat incorporant aquests darrers anys”. Afirma que és una “jugadora gran, dura i treballadora” i confia en el fet que “ens donarà aquesta intensitat que tant necessitem com a equip”.


Brotons té 22 anys i 193 centímetres d’alçada, ha estat internacional amb els equips de formació de la selecció espanyola.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward