Comença la pretemporada del Lleida Esportiu 2021/2022

Roger Figueras, David López, Joan Monterde, Diego Garzón, Arnau Gaixas, Alejandro Forner ‘Colau’, Gastón Alonso, Andrew Mesourouni i Moha Keita. Aquests són els 9 fitxatges que, a dia d’avui, ha realitzat el Lleida Esportiu de cara a la temporada 2021/2022. A aquests homes, cal afegir-li els que tornen de cessió, un total de 7, i els 11 que, a dia d’avui i agafant-nos als contractes i comunicats del Lleida Esportiu, encara formen part de la plantilla lleidatana.


Tot plegat però amb incògnites al voltant de tres figures que des del passat 30 de juny ja no formen part del Lleida Esportiu, però que el club va informar que hi mantindria converses de cara a la temporada vinent. Es tracta de Pau Torres, Marc Martínez i Abraham Minero; de moment, sense novetats al respecte.


Aquests són els noms propis pel que fa a la plantilla, però també és una temporada amb cares noves a la banqueta, i és que el Lleida Esportiu 2021/2022 estarà liderat per Gabri Garcia i Asier Eizaguirre.


La pretemporada ha donat el tret de sortida aquest dimarts amb la revisió mèdica, la realització dels tests covid i el primer entrenament a la tarda.


A dos quarts de set hi ha prevista una roda de premsa per donar, de forma oficial, el tret de sortida a la pretemporada del Lleida Esportiu 2021/2022 que estarà formada per set amistosos.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward