L’EKKE CB Lleida renova a Judit Boladeres

La pivot seguirà doncs vinculada al principal equip de bàsquet femení de la capital del Segrià després de ratificar la seva renovació enllaçant la seva vuitena temporada al club lleidatà.


Una renovació que s’afegeix a les anteriors ja oficialitzades de noms propis com Neus Canet, Pilar Comella, Maria Cerqueda i la preparadora física i fisioterapeuta, Laura Garcia. D’aquesta manera, ara per ara, el club compleix un dels objectius que tenia l’entrenador Albert Puig: mantenir al màxim la plantilla de la temporada passada. Així ens ho explicava: “Ho vaig deixar clar fa dies. Necessitàvem renovar com a mínim 8-9 jugadores de la plantilla actual i completar el vestidor amb 2-3 fitxatges d’altes nivell. Anem per bon camí”.


Pel que fa a incorporacions, a dia d’avui, les lleidatanes únicament han fitxat a Cristina Peña. Al voltant d’aquest mercat, Puig ens en deia això: “És fàcil moure’s dins el mercat i més al costat del Joaquín, però és més complicat pel que fa a les limitacions sobretot de pressupost que tenim. Haurem d’esperar dies o setmanes per poder fitxar jugadores ja que llavors aniran baixant els preus”.


Un EKKE CB Lleida que debutarà a Lliga Femenina 2 el dia 3 d’octubre a la pista del CB Sant Josep.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward