L’Atlètic Lleida lluitarà pels objectius més ambiciosos possibles

Sense cap mena de dubte, l’equip de la capital del Segrià, és un dels conjunts que més se seguirà de ben a prop al llarg de la temporada vinent, no només per tots els factors socials que l’envolten, si no també per l’ambiciós projecte que estan intentant crear des del Ramon Farrús de Lleida. Ara bé, l’entrenador Josep Maria Turull, es mostrava cautelós a l’hora de parlar d’objectius: “No sé quina temporada hi haurà. Els objectius no ens han de desgastar en el nostre dia a dia. Ens hem de centrar en això, perquè aquesta temporada ens ho ha ensenyat així”.


Més clar intentava transmetre el missatge el president del club, Xavier Batalla: “Cal ser ambiciós i, tot i saber la dificultat que hi ha, ens agradaria optar a l’ascens. Veurem quins són els nostres rivals als grups. Ningú pot garantir un ascens, però hem d’arribar a final de temporada amb opcions de lluitar per l’ascens”.


Per poder aconseguir aquests ambiciosos objectius, també serà important veure i conèixer quina és la divisió dels grups que en farà la Federació Catalana de Futbol a Primera Catalana. Preguntat sobre aquest fet, el delegat a Lleida, Josep Maria Espasa, en deia això: “Nosaltres a Lleida tenim sis clubs a la categoria i hem d’intentar ajudar-los a que algú aconsegueixi aquest ascens a 3a Divisió i que la resta es puguin consolidar molt bé a la categoria. Sempre pensant també amb els que puguin pujar de categories inferiors”.


Un Atlètic Lleida que ja ha tancat les incorporacions de Ramonet, Genís Cases i Marc Enríquez, i les renovacions de Roger Canadell, Nico Magno, Dani Vargas. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward