Els millors atletes espanyol sub-16 tenen una cita a Lleida aquest cap de setmana

Un esdeveniment esportiu que implicarà també un important impacte per a la ciutat de Lleida i és que, entre d’altres, els hotels de la capital del Segrià tenen un 100% d’ocupació i s’ha hagut d’instal·lar a familiars i participants a alguns hotels de Balaguer i Tàrrega. Així ho explicava l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo: “Les places hoteleres a Lleida estan ocupades al 100% i, fins i tot, algunes persones s’hauran d’allotjar a Balaguer i Tàrrega. Aquest efecte arribarà també a l’hostaleria, el sector serveis, la gastronomia i la cultura”.


Pel regidor d’esports de la Paeria de Lleida, Ignasi Amor, el fet de poder acollir un esdeveniment com aquest Campionat d’Espanya, és motiu d’alegria per la ciutat: “Felicitar als clubs per haver aconseguit fer que Lleida sigui la seu d’aquest Campionat”.


Un campionat on, dels prop de 650 atletes, 10 seran atletes del Club Terres de Ponent, la unió dels planters del Xafatolls de Mollerussa i del Lleida UA, i un del Pedala de Balaguer. Ho explicava el president del Terres de Ponent, Eduard Aixalà: “Fa un parell d’anys vam iniciar el projecte i estem molt contents de com està anant. Tenim 10 atletes dels nostres clubs que hi participaran. Cal remarcar la importància del Sebas Vidal en aquest Campionat”.


Sebas Vidal, un dels clars protagonistes a l’hora d’aconseguir que Lleida aculli aquest Campionat, i president del Lleida UA, atansava diverses xifres d’impacte socioeconòmic en el marc d’aquest Campionat: “Vindran uns 650 atletes aproximadament, unes 3000 persones a la ciutat i uns 700 mil euros d’impacte en clau general”.


En la presentació, i deixant de banda aquest Campionat d’Espanya d’Atletisme sub-16, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, va evidenciar que la creació d’una pista coberta a Lleida va per bon camí amb l’objectiu que sigui “la segona pista coberta de Catalunya”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward