El Lleida Esportiu reforça el seu atac amb l’arribada d’Andrew Mesourouni

El davanter arriba a la Terra Ferma procedent de l’Almagro CF amb el compromís d’estar-hi dues temporades alternant el dia a dia del filial i el primer equip.


Andrew, nascut a Melbourne l’any 2000, és un futbolista australià i que també disposa de la nacionalitat xipriota i grega, arriba a la capital del Segrià procedent del conjunt manxec, en el qual va completar la passada temporada 2020-21 a Tercera Divisió i en el qual va disputar un total de 20 partits oficials. El jugador sots-23, format a les categories inferiors del South Melbourne del seu país, va disposar d’un primer pas previ pel futbol nacional formant part de la pedrera del Getafe CF, entre el 2015 i el 2017.


El Director d’Operacions i Relacions Institucionals del Lleida Esportiu, Gerard Escoda, destacava aquestes característiques del nou jugador blau: “és un ariet referència que també pot jugar en una davantera formada per dues puntes i treballar en associació. Disposa d’una bona capacitat tècnica i de definició davant la porteria”.


Escoda considera que el fet d’alternar el treball amb el filial de Segona Catalana i el primer equip és l’idoni per a les seves necessitats i característiques i que l’ajudaran en aquesta fase de progressió esportiva i en la seva consolidació dins del nostre futbol.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward