Som Veïns lamenta que es construeixi un segon menjador social al barri

La plataforma veïnal del centre històric de Lleida, Som Veïns, lamenta que es construeixi un segon menjador social al barri. Assenyalen que aquesta zona de la ciutat ja acull fins a 10 serveis de ciutat i demanen solidaritat a altres barris.


La Fundació Jericó instal·larà un equipament que donarà el servei de menjador durant unes hores al dia. Txema Muñoz, portaveu de la plataforma apunta que es farà a menys de 200 metres del que ja hi ha actualment i lamenta que no s’hagi proposat ubicar el servei a un altre barri. "no ens oposem a la necessitat que hi hagi aquest menjador a la ciutat, evidentment que no. Però els usuaris d'aquest nou menjador no són del Centre Històric, ja hi ha a menys de 200 metres del que es vol instal·lar aquest. Per què no s'ubica a un altre barri? Voldríem saber quants barris de la ciutat volen acollir aquest servei... On està la solidaritat d'aquesta ciutat?"


Muñoz ha reiterat la necessitat de dignificar el centre històric fent referència a la manca d’equipaments del barri per les entitats veïnals i les seves activitats. De fet explica, que aquest espai complirà la doble funció de menjar i espai social. "Quan es dignificarà el Centre Històric de Lleida?, ens ho preguntem perquè ahir ens explicaven que obrien aquest espai també perquè pugui ser un espai d'acollida de veïns i veïnes i fer-hi activitats, ja que com a menjador només funcionarà unes hores. És curiós que ens ofereixen això, quan des de l'ajuntament s'han tret tots els serveis dels veïns del barri al Centre Cívic de l'Ereta, que era el referent de les activitats culturals i socials del barri".


El portaveu de la plataforma veïnal ha demanat solidaritat amb el Centre Històric envers la instal·lació d’equipaments de servei de ciutat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward