El CF Balaguer debuta a les semifinals del Torneig Segona Catalana

Un CF Balaguer que va aconseguir el bitllet en aquesta final a quatre del Torneig Segona Catalana després de superar als penals al Cervera i al Cambrils en les eliminatòries i que, arribats en aquest punt, vol acabar convertint-se en el millor equip català d’aquesta copa. Ens ho deixava clar l’entrenador dels balaguerins, David Biosca: “Ens trobem a les semifinals i l’equip ara sí que està motivat de formar part d’aquests quatre millors de Catalunya i ara ja tenim al davant partits de Primera Catalana”.


Un CF Balaguer que haurà de sobreposar-se a diverses baixes provocades no només per la situació física dels jugadors, si no també per complicacions a l’hora de compaginar la seva vida laboral amb el futbol. Tot i això, Biosca vol que l’equip realitzi un partit basat en això: “Hem de dominar les àrees i tenir clar que ells juguen amb un joc molt directe. Toca estar molt atents i aprofitar els nostres contraatacs”.


I que els seus jugadors mantinguin la concentració els 90 minuts de joc per evitar ensurts com el viscut en la primera eliminatòria a Cervera on van veure com els segarrencs, en qüestió de cinc minuts, igualaven un marcador favorable al Balaguer per 0 a 3. Un partit però que va servir d’aprenentatge a la plantilla: “Cada jornada s’ha demostrat que s’ha de competir els 90 o 95 minuts. L’ensurt de Cervera ens va anar molt bé perquè els jugadors van aprendre a través d’una vivència complicada i que no pot tornar a passar”.


El partit entre l’Almeda i el CF Balaguer, aquest divendres a les nou de la nit a Vic i en directe pel web de la Federació Catalana de Futbol.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward