El Lleida Llista buscarà aconseguir la tercera Europe Cup consecutiva

Tot i que encara no coneix el seu rival a la semifinal que es disputarà a Andorra a les quatre de la tarda aquest dissabte, els llistats volen aferrar-se al seu ADN europeu per sumar el tercer títol continental en la seva història i de forma consecutiva.


I és que el Lleida Llista ha d’esperar al partit entre el Calafell i el Girona per conèixer qui serà el primer rival en aquesta Europe Cup 2020/2021 que se celebrarà després de moltes reunions i insistències per part dels clubs per què així sigui. Al voltant d’aquest rival, el president del Lleida Llista, Enric Duch, s’agafava als resultats al llarg de la temporada per, si ha de triar, escollir al Calafell, tot i evidenciar la dificultat que tenen tots els equips: “No tinc cap preferència. SI haguès de triar, potser escolliria al Calafell perquè al Girona aquesta temporada no l’hem pogut guanyar. Ens toqui el que ens toqui serà molt complicat”.


Una setmana que s’està fent llarga a l’equip de la capital del Segrià i és que el neguit, juntament amb les ganes de debutar a la pista el dissabte a la tarda, són màximes: “Estem a punt de començar la competició que tots esperem i evidentment hi ha neguit i ganes de conèixer el nostre rival i aconseguir la desitjada final i el títol”.


Un Enric Duch, a més, que ens explicava quines han estat les sensacions que ha notat dins el vestidor llistat al llarg de la setmana: “Hi ha jugadors que viuran la seva tercera final a quatre i jugadors que són nous. El missatge és que hi haurà moments complicats però que no poden abaixar els braços en cap moment”.

Els rivals del Lleida Llista, el Calafell i el Girona, es veuran les cares aquest divendres a les set de la tarda i, la semifinal on debutarà en aquesta edició de la Europe Cup el Lleida Llista, no arribarà fins el dissabte a les quatre de la tarda.


Tant la semifinal com, esperem la final, on hi participarà el Lleida Llista, es podrà seguir a través d’Ua1 Lleida Ràdio amb la narració de Francesc Balañà i Joel Vidal. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward