71 persones grans de Lleida han participat al programa Bon Tracte de la Creu Roja durant el 2020

71 persones grans de Lleida han participat al programa Bon Tracte de la Creu Roja durant el 2020. L’objectiu d’aquesta iniciativa és prevenir abusos, negligències i tractes inadequats de la gent gran.

A Lleida 60 dones i 10 homes han participat en el programa que pretén evitar o donar suport a persones que han patit maltractament físic, econòmic o sexual, les traves a la seva participació social, les estafes o l’abandonament.


En total, s’han realitzat 54 intervencions psicològiques individuals amb l’objectiu de gestionar l’impacte emocional i les afeccions psicològiques ocasionades pel fet d’haver viscut alguna situació de maltractament així com 19 sessions psicològiques grupals. També s’han dut a terme 251 trucades de seguiment telefònic a totes les persones usuàries amb l’objectiu de fer un seguiment psicosocial i poder detectar i fer front a les necessitats sorgides durant els mesos de confinament i desconfinament.


D’altra banda, el programa Bon Tracte també ha organitzat gairebé una vintena de tallers sobre habilitats socials, prevencions d’estafes o empoderament per a dones i perspectiva de gènere per a homes.


Per dur a terme totes aquestes activitats hem comptat amb la participació d’11 persones voluntàries que han realitzat més de 118 hores de voluntariat.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward