Els comerciants lleidatans esperen una bona campanya d'estiu

Els comerciants lleidatans esperen una bona campanya d'estiu. La bona meteorologia i la represa dels esdeveniments com bodes i comunions porten als botiguers a veure amb optimisme els propers mesos.


El president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial de Lleida, Llorenç González, ha explicat als micròfons d'UA1 Lleida Ràdio que, amb el relaxament de les mesures per aturar la Covid-19, han notat cert retorn a la normalitat, i això els fa augurar una bona campanya d'estiu. Aquesta reactivació, explica González, s'ha notat especialment en alguns sectors com el de la roba de festa, ja que els botiguers li han traslladat que "han notat una mica l'augment de vendes perquè ja s'han fet comunions, alguna boda, les orles... i això ens ha alegrat".


Malgrat la millora de la situació sanitària, González ha insistit també en la importància de seguir mantenint les mesures de seguretat per frenar la Covid-19. Assegura que un nou rebrot seria fatal per a un sector que ja ha patit moltes restriccions en els darrers mesos.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward