Unió de Pagesos i JARC demanen al nou departament d'Acció Climàtica que no perdi de vista que treballa pel sector agrari

Unió de Pagesos i JARC demanen al nou departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural que no perdi de vista que treballa pel sector agrari. Les entitats agràries tenen interès a conèixer les prioritats de la conselleria, que ha canviat el nom.


Des de JARC consideren positiu el canvi i la unificació de diferents conselleries en una de sola, i demanen que aquest canvi serveixi per agilitzar els tràmits necessaris per a la gestió agrícola i ramaders.


Per la seva banda, des d'Unió de Pagesos expressen cert temor pel fet que el canvi de nom comporti una manera de fer les polítiques agràries i ramaderes amb perspectiva urbanita i demanen al departament que no oblidi les necessitats del sector.


Totes dues organitzacions consideren prioritàries les seves demandes per al nou departament, que tot i canviar de nom, conserva la mateixa consellera que en l'anterior legislatura, Teresa Jordà. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward