Gerard Encuentra serà l’entrenador del Força Lleida la temporada vinent

Gerard Encuentra serà l’entrenador del Força Lleida la temporada vinent. El fins ara tècnic del Club Bàsquet Pardinyes s’ha compromès amb els de negre per les properes dues temporades.


Encuentra ha estat al capdavant de les files del Pardinyes durant 5 temporades, on ha desenvolupat el gruix de la seva carrera com a entrenador. Primer va fer-ho com ajudant de Jorge Serna a la Lliga EBA la temporada 2014/15, agafant el testimoni com a màxim responsable del conjunt groc-i-negre dos anys després. Com a titular de la banqueta del Pardinyes, en aquell moment equip vinculat al Força Lleida, Encuentra va conduir l’equip durant tres temporades a la lliga EBA i aconseguint l’ascens a LEB Plata la temporada 2018/19. Els dos últims anys en aquesta categoria han estat també exitosos per al tècnic, aconseguint no només la permanència sinó també la classificació per al play-off d’ascens a LEB Or en aquesta última campanya.


Cal tenir en compte que, atenent als resultats esportius, el Força Lleida i el Club Bàsquet Pardinyes haurien de jugar la temporada vinent després a la mateixa categoria, Leb Plata, després del descens dels primers. Tot i això, en les darreres setmanes s’ha parlat d’un possible intercanvi de places amb el filial del Barça, que permetria al Força Lleida tornar a jugar a Leb Or la temporada vinent.


La presentació oficial de Gerard Encuentra tindrà lloc aquest dijous al pavelló Barris Nord.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward