El Lleida Esportiu presenta la campanya d’abonaments 2021/2022

Seguint amb lema engegat la temporada passada:”…I el cel segueix sent blau”; el club afegeix el tipus d’abonament familiar, que donarà dret a l’assistència a lateral de dos membres adults acompanyats de fins a dos menors de divuit anys de la mateixa unitat familiar. 


Per aquells abonats que vulguin renovar el seu abonament amb el Lleida Esportiu de cara a la temporada vinent, ho podran fer des d’aquest mateix divendres i fins al pròxim 2 de juliol, moment en què es donarà per tancat el termini de renovacions. Per renovar-lo caldrà realitzar la pertinent transferència bancària i enviar per correu electrònic una còpia escanejada del DNI/NIE així com del resguard de l’ingrés o la transferència realitzada.


D’altra banda, totes aquelles persones que vulguin fer-se abonades al club de la Terra Ferma, hauran d’omplir un formulari, realitzar la transferència bancària i enviar per correu electrònic una còpia escanejada del DNI/NIE i del resguard de l’ingrés o de la transferència realitzada.


Pel que fa a la novetat de l’abonament familiar, caldrà enviar una còpia escanejada del llibre de família on constin tots els beneficiaris dels carnets, a més dels DNI.


El seguit de preus dels abonaments, fins a 13 tipologies diferents, les poden consultar en la imatge que acompanya aquesta notícia al web d’Ua1.cat o a les xarxes socials del Lleida Esportiu, on també podran trobar el correu electrònic, el número de compte i el formulari de dades.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward