L’Alcarràs es juga la permanència aquest cap de setmana

Tindrem temps al llarg de la setmana de fer una prèvia com Déu mana d’aquesta darrera jornada de la Primera Catalana i, per tant, avui ens centrem en la situació que està vivint un equip que lluita per la salvació com ho és l’Alcarràs.


Un conjunt entrenat per Jordi López ‘Mena’ des de fa quatre setmanes i que ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, quin vestidor es va trobar quan va agafar l’equip que, llavors, es trobava tancant la classificació: “Ens vam trobar a un vestidor que era cuer i l’important no era sortir del descens com ara, si no que vam parlar que volíem pujar el nivell per poder sortir d’aquesta última posició”.


I, per tant, des de la seva arribada tot i, per exemple, la darrera derrota contundent contra el Mollerussa, Mena en feia una valoració positiva del rendiment de l’equip amb ell al capdavant: “L’equip ha respost molt bé al que volíem i deixant de banda el Can Vidalet i el Mollerussa, els altres enfrontaments com Martorell o Martinenc, l’equip ha treballat molt bé”.


Un Alcarràs que ara mateix es troba fora de les posicions descens, setè amb 17 punts, i que si guanya al Solsona aquest diumenge a Cardona a les 12 del migdia mantindrà la categoria.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward