Gabri promet feina, treball, dedicació i compromís al capdavant del Lleida Esportiu

Poc més d’una setmana després que l’equip de la capital del Segrià oficialitzés la incorporació de Gabri Garcia com a entrenador del Lleida Esportiu de cara als propers anys, el de Sallent ja ha pronunciat les primeres paraules al capdavant de la banqueta lleidatana i no ha amagat que l’objectiu que es planteja juntament amb el club és ascendir al primer equip a la Primera RFEF l’any vinent: “El nostre objectiu ha de ser aquest ascens perquè si no ens plantegem objectius ambiciosos, no els aconseguirem. Ens hem d’exigir aquest objectiu per intentar arribar-hi”.


Un Gabri Garcia que evidenciava que amb ell al capdavant de la banqueta lleidatana, hi haurà diversos factors que promet que seran els protagonistes en el dia a dia: “Puc prometre feina, treball, dedicació i compromís. Això no faltarà ni per part meva ni per part del club”.


Amb una mirada ficada en la formació i en la base del Lleida Esportiu amb aquest projecte que explicàvem fa uns dies al voltant del camp Annex del Camp d’Esports com a eix central: “Crec que al futbol actual és molt important tenir una bona base i tirar de jugadors de la casa i compromesos amb el club. Volem tenir els jugadors a prop del Camp d’Esports per poder-hi treballar de forma directa”.


Un Gabri Garcia que, tot i que encara ho han d’acabar de tancar, ha datat en el dia 12 de juliol, el tret de sortida de la pretemporada, i que signa amb el Lleida Esportiu pels propers 3 anys amb l’opció d’allargar el contracte una temporada més si els objectius es van complint. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward