Lluís Cortés espera que el futur de l’AEM passi per seguir sent el referent del futbol lleidatà

Un Lluís Cortes que aquest dimecres ha protagonitzat una Xerrada-Col·loqui al Camp Municipal de Futbol d’Alpicat i on, abans, en una atenció als mitjans de comunicació ha valorat i opinat al voltant de la més que meritòria temporada que l’equip entrenat per Roger Lamesa ha realitzat a la Reto Iberdrola 2020/2021.


Al voltant d’aquesta temporada i del futur de l’equip del Recasens, Lluís Cortés ho té clar: passa per ser el referent del futbol lleidatà: “Que l’AEM sigui capaç d’està on està amb els recursos que té, té molt mèrit. El Roger i la resta del club han fet un treball espectacular. Ara toca seguir creient amb l’AEM perquè serveixi de referent dins el futbol lleidatà. La gent de Lleida necessita referents propers i l’AEM ha de carregar-se la motxilla de ser referent del futbol lleidatà”.


Un Lluís Cortés que sap què és jugar al Camp Nou i, per tant i preguntat per si seria un premi per l’AEM jugar al Camp d’Esports de Lleida algun partit, Cortés responia això: “Com més accions com aquesta es donin, més visibilitat es donarà a l’esport lleidatà. Sense importar l’escut, l’AEM es mereix anar a un camp com aquest on hi puguin anar molts aficionats. L’últim dia van jugar al Carlos Tartiere, espero que aviat puguin jugar al Camp d’Esports, per què no?”.


En clau primer equip femení blaugrana, Cortés ha deixat ben clar que tot i que aquesta temporada és inigualable, el curs vinent tocarà, com a mínim, intentar igualar la 2020/2021.  

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward