El Mollerussa i el Borges es disputen el premi del liderat

Ho faran aquest diumenge a les dotze del migdia a la capital del Pla d’Urgell amb el primer lloc del subgrup 2B de Primera Catalana en joc.


Començant per l’equip local i l’actual líder del subgrup 2B de la categoria, el Mollerussa és conscient que al davant té un partit on, en paraules de l’entrenador Josep Maria Turull, el que hi ha en joc és un premi que s’han guanyat al llarg de la temporada: “És un premi i serà dur perquè només s’ho emportarà un dels dos però ambdós equips hem fet una temporada molt digna. Som dos equips a qui ningú hagués ficat com a líder del subgrup”.


Tot plegat amb un guió de pel·lícula, i és que no només hi ha en joc el liderat, si no que ho fa amb un derbi lleidatà i de capitals de comarca, i amb dos equips que poden optar a ocupar la posició capdavantera del grup si acaben guanyant. Per tot plegat una setmana on la motivació i les ganes de partit són les autèntiques protagonistes. Ens ho explicava l’entrenador del Borges Blanques, Manel Cazorla: “Serà un partit on com a entrenador pots controlar-ne poques perquè hi ha molts factors que envolten el partit. En una temporada normal, aquest partit ja seria diferent a la resta, imagineu-vos el d’aquest cap de setmana”.


Ara mateix, el Mollerussa és el líder del subgrup amb 35 punts, mentre que el Borges Blanques, ocupa la segona posició amb 34.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward