El Lleida Llista no renuncia a res a la Copa del Rei

Els llistats debutaran aquest dijous a la una del migdia contra el Caldes a la Coruña en una edició de la competició nacional que es disputa lluny de les dates habituals.


I és que en aquestes alçades del calendari, els jugadors del Lleida Llista molt probablement ja estiguessin de vacances i pensant més en la temporada vinent que no pas en l’actual i, per tant, i tal com ens deia al capità llistat Andreu Tomàs, el cansament mental pot ser protagonista en aquesta Copa del Rei: “Les cames arriben bé físicament. Em preocupa una mica més el factor del cansament mental després d’un calendari tant llarg. No sé si estem en el moment òptim, però tinc clar que estem preparats per fer un bon paper”.


Ara bé, això no treu que l’ambició i la voluntat de donar guerra en aquesta edició de la Copa del Rei no sigui l’autèntica protagonista al vestidor llistat: “No diré que estem per guanyar-la, però si per guanyar cada partit. Anem al primer partit per guanyar-lo i si ho aconseguim, dissabte tornarem a anar a guanyar”.


A davant un Caldes a qui el Lleida Llista coneix d’allò més bé i a l’inversa i, per tant, tocarà fer un partit pràcticament perfecte per formar part de la següent eliminatòria de la competició nacional: “Hem d’encarar el partit amb molta intensitat i arribant a totes les pilotes dividides. Serà un partit de córrer molt i el més encertat en defensa, tindrà moltes opcions de guanyar”.


El debut, a la Coruña, aquest dijous a la una del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward