L’EKKE CB Lleida debutarà contra el Distrito Olímpico de Madrid a la fase d’ascens a Lliga Femenina 2

Un equip, l’EKKE CB Lleida que tindrà una nova despesa econòmica per, entre d’altres despes, poder cobrir el desplaçament en terres malaguenyes, concretament a Alhaurín de la Torre al llarg dels dies 17 i 20 de juny.


Una fase que se suma a la disputada ara fa un parell de setmanes a Vic i a la del cap de setmana passat a les Illes Balears i que des del CB Lleida calculen els hi suposi unes despeses de més de 12 mil euros. En aquest sentit, des del club ja estan reunint-se amb les institucions per parlar d’aquesta ajuda econòmica.

Centrant-nos en la fase final d’ascens a Lliga Femenina 2, l’EKKE CB Lleida debutarà el dijous dia 17 contra el Distrito Olímpic de Madrid a dos quarts de sis de la tarda.


Ascendiran a la segona categoria del bàsquet femení els dos primers classificats de cadascun dels dos grups, i el diumenge dia 20, s’enfrontaran els tercers contra els quarts per decidir dos bitllets més cap a la Lliga Femenina 2.


Un altra factor a tenir en compte d’aquesta fase d’ascens és que, pel que fa a protocol anti Covid, cada equip s’haurà de fer tres proves d’antígens abans de la competició. Dos al lloc d’origen i un el dia 16 a l’hotel de concentració on hi seran, en format bombolla, tots els equips participants.  


En cas que un equip tingui un positiu en un dels dos últims tests, atenció, l’equip quedarà immediatament eliminat i no serà substituït. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward