El Força Lleida s’acosta a mantenir la categoria

Un Força Lleida que, com ja explicàvem a Ua1 Lleida Ràdio ara fa un parell de setmanes, va proposar a la Reial Federació Espanyola de Bàsquet la reestructuració de la segona competició més important del bàsquet estatal amb 24 equips dividits en 2 grups per, d’aquesta manera, evitar descendir a LEB Plata la temporada vinent.


Ara, damunt la taula apareix una altra opció perquè els lleidatans juguin a LEB Or el curs vinent, i és que segons han informat el diari Segre i La Mañana, el Força Lleida està a punt de tancar un acord amb el FC Barcelona que consistiria en una permuta de places amb el filial blaugrana, a més d’un conveni de col·laboració per a la cessió de diversos jugadors.


En aquest sentit, el Força Lleida es quedaria amb la plaça que va aconseguir el Barça B aquesta temporada amb l’ascens a Or després que els blaugrana considerin oportú que el seu filial formi part de l’EBA la temporada vinent.


Tot plegat, amb l’objectiu de seguir amb la construcció d’un projecte ambiciós ja sigui a LEB Or o a LEB Plata i que, ara per ara, segueix tenint pendent la figura de l’entrenador. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward