"Mal de cap" l'editorial de Jordi Sebastià a l'un Dia Més

Jo, sincerament, ja m'he perdut. A veure, en quina pantalla ens trobem ara?


M'explico. El Ministeri de Sanitat ha rectificat el document sobre l'obertura de l'oci nocturn aprovat la setmana passada i n'ha eliminat les limitacions a la restauració. Ho ha fet després que l'Audiència Nacional l'hagi suspès a la Comunitat de Madrid a conseqüència d'un recurs del govern madrileny.


En la nova proposta, basada en el text inicial acordat pel Consell Interterritorial de Salut, s'eliminen les referències a la restauració i es contempla que els locals d'oci nocturn i discoteques puguin obrir en territori amb risc pandèmic baix o mig, és a dir, els anomenats nivells d'alerta 1 i 2. Ho podran fer fins a les 2 de la matinada, ampliable fins a les 3.


Això, suposo que ara, a Catalunya, ho ha de mirar el Procicat, no? Això vol dir que la restauració podrà obrir fins a... Bé, que vaig perdut. Ho sento, no queda professional dir-ho, però és la veritat. Si jo, un periodista que ha d'estar informat, li costa seguir com està la qüestió, imaginem com deu estar l'empresari que ha de mantenir els negocis.


No sé si en sortirem de tot plegat, però que l'aspirina pel mal de cap fa temps que és un recurs bàsic abans de sortir al carrer, és una evidència.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward