Il·lusió i optimisme al Lleida Llista de cara a la Copa del Rei i la Europe Cup

Els president llistat, Enric Duch, té clar que les sensacions dins l’equip són més que bones i que, per què no, donin més d’una sorpresa a la competició nacional i repeteixin el títol europeu.


Un Lleida Llista que té els dos caps de setmana més decisius de la temporada començant pel d’aquesta setmana amb l’estrena a la Copa del Rei el dijous a la una del migdia contra el Caldes en els quarts de final de la competició nacional.


Una Copa del Rei o, millor dit, unes sensacions al voltant d’aquesta que Enric Duch, president del Lleida Llista, evidencia que són més que bones: “Les sensacions són boníssimes i, tot i la dificultat, somiar és gratis. Nosaltres hi anem amb totes les espases a dalt i la darrera prova de foc ho va demostrar, 3 a 0 al Liceo”.


I després de disputar la Copa del Rei aquest cap de setmana, el següent, a Andorra es disputarà la Europe Cup on els llistats hi arribaran com a vigents bicampions i amb una anècdota que Enric Duch ens explicava a Ua1 Lleida Ràdio, que el feia tenir un cert optimisme de cara a la competició europea: “No sóc supersticiós, però crec amb les casualitats. Quan vam signar el conveni amb McDonald’s, al nostre costat hi havia el fill del president Barrufet que va ser el primer president del Lleida Llista. Quan el vaig veure vaig pensar que era un senyal”.


Centrant-nos en la Copa del Rei, recordem que el Llista debutarà el dijous a la Coruña contra el Caldes a la una del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward