El 22é Campionat d'Espanya Cadet Femení Clubs ja té els grups formats

El 22é Campionat d'Espanya Cadet Femení Clubs ja té els grups formats. Aquest Campionat se celebrarà a Lleida i Torrefarrera del 18 al 24 de juny.


En total, en formaran part 32 equips que lluitaran per emportar-se la copa d'aquest esdeveniment que no es va poder disputar l'any passat a causa de la situació sanitària.


Aquest any, tant Lleida com Torrefarrera acolliran aquest Campionat, sent la capital del Segrià la gran protagonista, ja que, a partir dels quarts de final, serà la seu principal de tots els partits, dividint-los entre el Barris Nord i el Pavelló Municipal de Pardinyes. A partir de les semifinals, tots els enfrontaments es duran a terme al Barris Nord.


Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Bàsquet, ha explicat com funcionarà el format del Campionat:

"Aquí participen 32 equips pertanyents a les 19 federacions autonòmiques. Es distribueixen en 2 nivells, els 16 primers són els 16 millors classificats de les federacions de l'any anterior i els altres 16, del 17 al 32. Es fan 4 grups de 8 equips de manera que els 16 primers juguen una primera fase a la qual classifiquen tres i els grups del 17 al 32 fan una primera fase que en classifica un. I això configura els vuitens de final, i ja després vindria quarts de final, semifinal i final per predeterminar el guanyador."


El mateix president també ha evidenciat que els assistents podran gaudir d’un gran nivell competitiu al llarg de tots els partits:

"Aquí hi haurà els millors equips, cada federació autonòmica classifica els millors i vista la situació de l'esport femení a Espanya, sobretot al bàsquet, estem en un nivell molt alt. Per tant, entenc que aquí dels 32 hi ha 7-8 equips amb un alt nivell competitiu i podem veure molts bons partits. Hi ha els millors equips: Catalunya en té 3, València té 3 equips, Madrid 2, País Basc 2, Andalusia 2... Són les federacions més o menys fortes i que cada any acostumen a estar en els llocs capdavanters."


Respecte a l’assistència de públic, Ferran Aril ha declarat que s'espera un aforament del 50% com a màxim, però que depèn de la resposta dels Ajuntaments, que són, diu, els propietaris de les instal·lacions.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward