L’Ekke Club Bàsquet Lleida buscarà l’ascens a la Lliga Femenina 2

L’Ekke Club Bàsquet Lleida buscarà l’ascens a la Lliga Femenina 2. Malgrat la derrota d’aquest diumenge contra la Fundación Asnimo per 68 a 80, les lleidatanes s’han classificat per la segona fase del play-off d’ascens.


La primera etapa interautonòmica d’aquesta promoció s’ha disputat durant tot el cap de setmana al Poliesportiu Municipal Toni Servera de s’Arenal, entre Catalunya i Balears. En total, el CB Lleida ha disputat tres partits a una volta. El primer va ser divendres contra l’Instituto de Fertilidad, a qui es va imposar per 61 a 47. El segon, el duel català disputat dissabte contra L’Hospitalet, també va acabar amb marcador favorable per a les lleidatanes per un contundent 46-67. Aquestes dues victòries ja segellaven el passaport classificatori de les noies d'Albert Puig per a la Fase Final, abans d'enfrontar-se al duel d'invictes contra la Fundación Asnimo d’aquest diumenge. En aquest darrer, el campió balear va superar les del Segrià per 68-80.


Tot i aquesta derrota, les lleidatanes ja havien aconseguit el bitllet per estar en la Fase Final del play-off d’ascens, juntament amb l’Asnimo. Aquesta es disputarà a Màlaga el cap de setmana del 17 al 20 de juny amb horaris encara per determinar. En ella hi participaran els 8 equips classificats, dels quals 6 aconseguiran l’ascens a la Lliga Femenina 2. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward