El camp de futbol de les Borges ja és oficialment "Camp de Futbol Ramon Espasa"

El camp de futbol de les Borges ja es diu oficialment Ramon Espasa. Prop de 500 persones han assistit aquest diumenge, a l'acte d'homenatge a l'exfutbolista i entrenador de futbol, mort el passat febrer, a conseqüència de la Covid-19. L'esdeveniment ha volgut reconèixer la trajectòria i dedicació de qui fou un dels fundadors de l'Escola de Futbol de les Garrigues, així com jugador i entrenador del Futbol Club Borges.


A l'acte hi han assistit, entre altres representants de la societat lleidatana i del futbol, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, l'alcalde de les Borges, Enric Mir, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, i l'alcalde d'Alcarràs, Jordi Janès.


Tant Borges com Alcarràs han volgut fer aquest reconeixement, ja que, a banda de la importància de la tasca que feia Espasa per a les Garrigues, també desenvolupava la seva feina de gerent del Patronat Municipal d'Esports a Alcarràs.


L'homenatge ha tingut com un dels moments més destacats, els emotius parlaments a càrrec d’autoritats i, sobretot, de la família d'Espasa, entre els quals la seva dona Iolanda, el seu germà Josep Maria i els seus tres fills, Aitor, Aina i Aroa, que han servit per recordar les diferents facetes d'Espasa i el seu paper cabdal per a l'esport garriguenc.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward