L’Ultra Clean Marathon tindrà accent lleidatà

El ficarà l’equip Consciència pel Planeta, liderat per Enric Sangrà, en aquest esdeveniment esportiu, solidari i sostenible que se celebra aquest dissabte 5 de juny.


Una activitat doncs que coincidirà amb el Dia Mundial del Medi Ambient i que es realitzarà entre Terrassa i Barcelona, però on Lleida hi serà ben present a través de l’equip Consciència pel Planeta. Hem parlat amb l’encarregat de crear-lo i liderar-ho tot plegat, l’Enric Sangrà que, en primer lloc, ens explicava una mica més, què fa especial l’Ultra Clean Marathon: “L’equip que participa ha de buscar una ONG per donar-li una aportació mínima per participar a la cursa. Durant els 60km també es recull tota la brossa que et trobes per la muntanya”.


I, en aquest sentit, Consciència pel Planeta donarà el seu donatiu a l’entitat lleidatana Osmon. Una elecció que ve moguda per aquests motius: “Osmon és una organització que es dedica, entre d’altres, a tasques de sensibilització ambiental a centres educatius i que es va crear al 2018. Jo vaig entrar-hi fa un any i a partir d’aquí hem anat creat sinergies”.


I que va acabar desencadenant en la creació de l’equip que, tot i tenir la majoria de membres de casa nostra, també en té un d’internacional: “A mi m’agrada molt l’esport i la muntanya, vaig unir a un grup de persones, pràcticament totes de Lleida, n’hi ha d’arreu de Catalunya i també un de Los Ángeles”.


Tot i que el donatiu mínim per equip per poder participar d’aquesta edició de la Ultra Clean Marathon és de 600 euros, Consciència pel Planeta entregarà a Osmon uns 1000 euros. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward