Cap de setmana per la història de l’EKKE CB Lleida

Després de convertir-se en campiones de Catalunya el cap de setmana passat superant a la final a 8 al Cerdanyola, el Sant Adrià i en la final a l’Hospitalet, les lleidatanes encaren una nova fase amb la mateixa ambició que porten tenint any rere any. Al voltant d’aquesta ens en parlava l’entrenador de l’EKKE CB Lleida, Albert Puig: “Fa sis-set temporades que ho anem fent cada cop millor i ara tenim aquesta nova oportunitat on no volem renunciar a res per arribar a la fase final a Màlaga. Sabem però que no serà fàcil”.


I per seguir vives en la lluita per l’ascens a Lliga Femenina 2, a les lleidatanes els hi tocarà quedar entre les dues primeres d’una lligueta de quatre equips formada per l’Hospitalet, l’equip amb qui es van veure les cares a la final de la setmana passada, i els conjunts balears Fundación Asnimo i Instituto de Fertilidad. Dos equips de qui Puig ens en destacava això: “Fundación Asnimo és el club de bàsquet prinicipal de Mallorca i que és una aposta clara per ascendir de categoria o, fins i tot, jugar a Lliga Femenina 1. D’altra banda Instituto de Fertilidad podríem dir que té unes característiques més humils i similars a nosaltres”.


Tot plegat disputant tres partits amb tres dies i on, per tant, la recuperació física serà bàsica aquest cap de setmana: “Serà molt important el descans i l’alimentació entre partit i partit. El treball de la nostra fisio també serà molt important”.


Una nova fase on és molt important, sobretot, aconseguir la victòria aquest divendres i el dissabte: “Divendres tenim la primera final i hem de guanyar sí o sí així com també el dissabte. Sabem que si guanyem els dos, d’aquí dues setmanes estarem a Màlaga”.


Agafin llibreta i bolígraf i anotin: aquest divendres a les vuit del vespre contra l’Instituto de Fertilidad; el dissabte a la mateixa hora contra l’Hospitalet i el diumenge a les deu del matí contra el Fundación Asnimo. Aquestes són les tres cites que té l’EKKE CB Lleida en aquesta nova fase que es disputarà a les Illes Balears en format bombolla. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward