La unió de les bases del Força Lleida i el CB Lleida vol ser un projecte obert a tot el bàsquet lleidatà

Així ho han manifestat els presidents d’ambdós clubs, Albert Aliaga i Anna Estrada, en un acord de col·laboració que s’allargarà, de moment, dues temporades.


Una unió de bases que ja es va fer oficial ara fa unes setmanes però que aquest dijous ha donat el tret de sortida amb la signatura d’aquest acord entre els dos presidents. Un conveni de col·laboració que segons el president del Força Lleida, Albert Aliaga, té el clar objectiu de no tancar portes a ningú que vulgui sumar i aportar quelcom positiu: “La voluntat és de poc a poc generar confiança i bon ambient i fer que sigui la casa de tothom. És un projecte obert a tothom aquell qui vulgui entrar”.


Una unió que pretén arribar als 26 equips entre masculins i femenins i, comptant amb l’aportació de les escoles, arribar a assolir al voltant dels 300 infants.


A més, tindrà una estructura esportiva liderada per Joaquín Prado i amb quatre coordinadors diferents i una imatge corporativa unificada.


Un acord que no descarta en un futur plantejar-se l’obertura a la unió dels primers equips tot i que segons la presidenta del CB Lleida, Anna Estrada, sobre aquest tema no cal avançar esdeveniments i cal anar sobre la marxa: “Hem d’anar partint del que va apareixent. SI es vol plantejar tocarà asseure’s de nou, però de moment comencem amb això i amb aquesta col·laboració i sobre la marxa anirem veient”.


El Campus d’Estiu del Força Lleida i el CB Lleida serà la primera activitat conjunta després de la signatura d’aquest conveni. 


Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward