Tàrrega acollirà l’única marxa cicloturista exclusivament femenina de Catalunya

Sota el nom ‘Pedals de Dona’, l’esdeveniment esportiu ja ha esgotat les 250 places de la prova organitzada pel Club Ciclista Tàrrega.


Una prova que té el clar objectiu de convertir-se en un referent del territori de casa nostra i que se celebrarà el diumenge 13 de juny a la capital urgellenca amb sortida des del Parc Esportiu de Tàrrega a les 8 del matí i que comptarà amb dos recorreguts: un de 83 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell i un altre de 103 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell.


Les ciclistes passaran per Verdú, Mas de Bondia, Montornès de Segarra, Montoliu de Segarra, la Guàrdia Lada, Cabestany, Segura, Conesa, Forès, els Omells de na Gaia, Rocallaura, Vallbona de les Monges, Maldà, Sant Martí de Maldà o l'Espluga Calba fins a tornar a la meta final de Tàrrega, on està previst que a partir d’un quart de 12 del matí arribin les primeres participants.


L’organització ha preparat diferents avituallaments durant tot el recorregut i també comptarà amb assistència mecànica mòbil i cotxes escombra durant la cursa.


Una vegada finalitzi la prova, es farà l’entrega de trofeus per a les tres millors de cada cursa amb la presència de les autoritats.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward