El Força Lleida i el CB Lleida donen el tret de sortida a la seva unió amb el campus d’estiu

Aquesta activitat és la primera gran col·laboració que es materialitza d’ençà de l’acord assolit aquest mes de maig per unir les bases dels dos clubs, tot i que també s’han posat en marxa de manera conjunta les Jornades de Portes Obertes durant el mes de juny.


El Campus tindrà com a eix principal la pràctica del bàsquet, encara que també comptarà amb activitats complementàries i amb diferents competicions internes. Tot plegat, buscant el lleure i la diversió dels participants com a primer objectiu. Júlia Crespo n’és la coordinadora: “El Campus és una iniciativa nova entre els dos clubs on l’objectiu principal serà que els infants gaudeixin del bàsquet i de l’estiu. No només realitzarem bàsquet, si no que també farem activitats complementàries com kayak, tir amb arc o anirem a la piscina municipal de Lleida”.


Com és obvi, i donada l’actual situació sanitària, la salut i la seguretat dels i les participants serà prioritària. En aquest sentit, el Campus comptarà amb un responsable COVID que garantirà que es compleixin totes les mesures vigents i aprovades pel PROCICAT en matèria d'organització d’activitats esportives d’estiu per a menors de 18 anys: “Portem des que vam començar la temporada amb mesures que hem anat variant depenent de les indicacions del Govern i totes les activitats estaran regulades amb les màximes mesures anti-covid possible”.


S'estructura en set torns de cinc dies cadascun, corresponents als dies laborals de les setmanes. Començarà el 28 de juny i continuarà en els primers cinc torns fins el 30 de juliol. Després de la pausa del mes d’agost, tindran lloc dos torns més entre el 30 d'agost i el 10 de setembre.


Tota la informació al voltant de preus i la resta d’informació la poden trobar a les xarxes socials del Força Lleida i el CB Lleida. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward