Els gestors adverteixen que cal habilitar mecanismes per comptabilitzar els ERTOS a la Renda del 2021 o es repetiran els problemes del 2020

Els gestors adverteixen que si Hisenda no habilita mecanismes per comptabilitzar els ERTOS a la Renda del 2021, es repetiran els problemes del 2020. Demanen que els contribuents no es trobin sorpreses a l'hora de fer la Renda.


Bruno Pardo, gestor administratiu i vicesecretari de la Delegació del Col·legi Oficial de Gestors Administratius a Lleida, apunta que l'administració hauria de calcular la retenció tenint en compte els ERTOS: "Una persona que ha cobrat una nòmina més o menys normal tot l'any, però que llavors ha estat uns mesos d'ERTE, la retenció està mal calculada, perquè el SEPE el que ha fet és ingressar sense cap mena de retenció. Llavors, és clar, desquadra tot l'any i la renta, passa el que passa".


Tot i el desenvolupament de la renda del 2020, Pardo veu positivament l’ajuda de pagament en sis mesos: "Pel tipus de rendes que estem parlant, és un problema bastant serio. També això de l'ajuda que han tret, el tema de l'ajornament de sis mesos sense interès, però no deixes de pagar-ho, però és una facilitat en el pagament que no hi era l'any passat".


L’últim dia per presentar la renda del 2020, és el 30 de juny.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward