Que la victòria es quedi a Bell-lloc

Aquest és, sense cap mena de dubte, el que vol aconseguir el Lleida Llista aquest diumenge a les 12 del migdia davant el Palafrugell en el retorn de l’OK Lliga.


I és que segons l’entrenador llistat, Albert Folguera, no té cap mena de sentit parlar de lluitar per la quarta posició de la màxima competició de l’hoquei patins estatal, que donaria el bitllet a la Eurolliga la temporada vinent, si el Lleida Llista no compta a base de victòries els partits que li queden a aquesta edició de l’OK Lliga. Així doncs, Albert Folguera, ho deixava ben clar; objectiu guanyar, i la resta ja veurem: “Hem de mirar de guanyar al Palafrugell i després ja mirarem la resta de partits. Tots els partits són difícils en aquestes alçades”.


Guanyar, en aquest cas, al Palafrugell al Municipal de Bell-lloc. Un rival que, ara mateix, amb 34 punts, ocupa la novena posició, i de qui Folguera en deia això: “És un equip que està tenint molts bons resultats i empata molt, això vol dir que li costa molt perdre i veure’s superat. Això diu molt d’ells”.


I per què aquesta victòria és quedi a Bell-lloc, segons Folguera caldrà estar molt al cas dels contraatacs tant en contra, com a favor: “Ens trobarem amb un rival que juga molt fàcil. Tenen en el contraatac la seva arma principal. No podem donar-los-hi contraatacs fàcils i, dels seus, treure bons contraatacs nosaltres”.


Un Lleida Llista que és el cinquè classificat de l’OK Lliga amb 49 punts, a cinc del Caldes, l’equip que marca la zona Eurolliga i que té un partit menys als llistats.


El partit entre el Lleida Llista i el Palafrugell, aquest diumenge al Municipal de Bell-lloc a les 12 del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward