L’AEM torna en acció

Un parell de setmanes entre el darrer enfrontament de l’AEM, que va acabar amb empat a un contra el filial de l’Atlético de Madrid, i el d’aquest cap de setmana, que segons l’entrenador de les de la capital del Segrià, Roger Lamesa, han servit per això: “Sobretot hem aprofitat per descansar una mica perquè ara ens queda un últim més de competició que esperem fer al màxim”.


Una jornada que implica un d’aquells desplaçaments certament llargs i que, per tant, també comporta que el treball realitzat al llarg de la setmana contempli aquest desgast que suposa un viatge com el de Santander: “Setmanes com aquesta entrenem més dies, cinc en concret, però separem més els continguts i objectius de la setmana. Intentem que la sessió prèvia al viatge ens ajudi a reequilibrar la setmana”.


A davant, el Racing Féminas, l’actual penúltim classificat amb 28 punts i 19 partits disputats. Un rival de qui Lamesa en deia això: “És un equip que ha jugat dos partits a casa i ha guanyat a l’Alabés i al Barça B. Ha demostrat que canvia molt a casa i a fora i, per tant, segur que té moltes ganes d’aconseguir una victòria”.


L’AEM, per la seva part, és quart amb 36 punts i 21 partits disputats.


L’enfrontament, a Santander, aquest diumenge a les 12 del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward