L’ICG Força Lleida només pensa amb Burgos

. Aquest és el missatge de l’entrenador dels lleidatans, Gustavo Aranzana, evidenciant que, primer, toca guanyar el partit d’aquest diumenge a dos quarts d’una del migdia al Barris Nord de Lleida i, després, ja pensaran amb Ourense i Melilla.


I és que l’ICG Força Lleida encara els tres darrers partits d’aquesta segona fase en una sola setmana. Aquest diumenge contra el Tizona Universidad de Burgos, dimecres contra l’Ourense, els dos al Barris Nord, i el diumenge de la setmana vinent a Melilla.


Ho fa, a més, després de dues setmanes sense competir, en primer lloc per positius a la plantilla de l’Ourense i, després, pel descans obligat pel que dictamina el calendari. Un descans que Gustavo Aranzana, entrenador de l’ICG Força Lleida, espera que no afecti negativament al seu equip: “Espero que no ens afecti de forma negativa. Només espero que no passi factura física i competitiva. Hem pogut seguir amb el guió setmanal establert i estem preparats”.


Quan li preguntàvem si ara era evident que els tres partits eren tres finals, Gustavo Aranzana li volia treure certa pressió a la recta final de la segona fase: “Són partits importants. Les finals són quan no pots fer res més que no sigui guanyar. Dir-los-hi final no m’agrada, no és bo que ens fiquem en aquesta situació de pressió. Només penso amb la confiança absoluta cap als jugadors”.


Evidenciant que només poden pensar amb el partit davant el Tizona Universidad de Burgos: “Jo no sé què passarà més enllà d’avui. NO serveix parlar de res més que no sigui fer bé la nostra feina. Burgos ens va guanyar a casa seva, diumenge toca fer les coses bé per guanyar-los, després ja veurem”.


Un partit que es disputarà aquest diumenge al Barris Nord de Lleida a dos quarts d’una del migdia. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward