Colombians residents a Lleida surten al carrer en mostra de suport a les protestes que tenen lloc al seu país

Colombians residents a Lleida surten a carrer en mostra de suport a les protestes que tenen lloc al seu país. Colombia porta gairebé una setmana amb protestes contínues contra el govern d'Ivan Duque


Les protestes es van iniciar en contra de la reforma tributària proposada per Duque per omplir el forat fiscal que ha deixat la crisi de la COVID-19 al país, aquesta ha estat retirada, però les protestes han deixat unes 20 morts i fins a més de 800 ferits segons la figura "Defensor del Pueblo".


Per tal d'enviar escalf al seu poble i en contra de la violència policial, els colombians residents a Lleida s'han concentrat a la plaça Ricard Vinyes. El Sebastian, assistent en la concentració, ha explicat que és de les poques accions que poden fer per la seva gent: "hi han hagut ferits i morts a les ciutats més importants com Medellín, Cali i Bogotà i ja estem farts d'aquest govern i volem que canviï. Estem aquí donant suport, no som presents al nostre país, però volem enviar el màxim suport des d'aquí, és l'únic que podem fer, més amb la COVID-19 que fins i tot ens dificulta fer arribar diners a les nostres famílies, l'única manera que tenim és protestar, encara que sigui des de lluny per intentar entre tots canviar les coses".


Aquest dimecres tindrà lloc una concentració similar a Barcelona.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward