La Comunitat de Regants dels Canals d'Urgell ampliarà i reforçarà els sistemes de protecció per evitar l'ofegament de fauna salvatge

La Comunitat de Regants dels Canals d'Urgell ampliarà i reforçarà els sistemes de protecció per evitar l'ofegament de fauna salvatge. Es preveu destinar 35 mil euros per modernitzar la infraestructura del canal.


S'instal·laran cinc rampes d'evacuació, al costat de les parets de formigó del canal, amb rampa de fusta i escales per tal de facilitar la sortida dels animals. Alhora es complementaran totes les rampes de fusta amb la col·locació de corxeres creuant el canal millorar la visibilitat de la sortida i encarar-hi els animals que puguin caure.


També es preveu modernitzar el Canal d'Urgell lligat a un ambiciós projecte mediambiental que preveu enllaçar els 325 quilòmetres de camins que circulen al voltant dels canals d'Urgell per convertir-los en una de les vies verdes més llargues d'Europa.


Amb el projecte es modernitzarà el sistema hidràulic amb la construcció d'una nova xarxa de reg a pressió més eficient i sostenible. El regadiu es faria per aspersió i goteig, fet que permetrà ampliar el ventall de cultius del territori. El sistema tindrà un mínim cost energètic.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward