L’Atlètic Lleida assegura complir amb els protocols anti-Covid

Tot plegat després que la Guàrdia Urbana de Lleida es personés dissabte al Ramon Farrús en el partit davant el Borges.


Els cossos de seguretat, segons l’Ajuntament de Lleida, van ser requerits a la instal·lació municipal al voltant de les set de la tarda després de rebre avisos sobre aficionats a la grada sense mascareta i amb una possibilitat d’haver-se superat l’aforament permès. 


El president de l’Atlètic Lleida, Xavi Batalla, a Ua1 Lleida Ràdio, parlava així del nombre d’aficionats que el Ramon Farrús pot acollir i podia fer-ho aquest cap de setmana passat: “El Ramon Farrús té 1165 places d’aforament que ens permeten situar-hi, de forma individual i amb distància, 401 seients si tothom vingués d’una bombolla diferent. Pel partit davant el Borges vam obrir una part més per encabir-hi més persones de forma reglamentada”.


I, afegia, l’aforament, el dissabte en el partit davant el Borges Blanques, es va complir en tot moment: “Podien caber-hi 557 persones i nosaltres en vam acollir unes 450 màxim. Les imatges enganyen perquè si en veus una de plana sembla que hi ha molta més gent de la que realment hi havia. Hi ha una imatge aèria on es veu que tot estava en ordre”.


Un Xavi Batalla que, en aquest sentit, ho deixava ben clar: l’Atlètic Lleida compleix fil per randa amb les mesures anti-covid: “L’Atlètic Lleida compleix escrupolosament amb tot el que ha de fer. Per megafonia repetim constantment els avisos i recomanacions marcades per les institucions. El club no té capacitat sancionadora per fer-lo fora de la instal·lació municipal”.


Batalla també va explicar que es van ficar en tot moment a disposició de la Guàrdia Urbana, la qual, segons la Paeria, va denunciar al president de l’Atlètic Segre “per falta de col·laboració”. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward