S’inaugura el nou INEFC Pirineus amb la presentació del grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

El curs començarà aquest setembre oferint 40 places.


A l’espera de la construcció d’un edifici definitiu, els estudis s’iniciaran a l’edifici del Centre Cultural Les Monges de la Seu d’Urgell, així com en espais i instal·lacions esportives municipals i d’altres entitats col·laboradores.


El rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, ha destacat la labor de la Universitat amb aquesta expansió i nova oportunitat esportiva valorant la importància que té avui dia l’educació universitària: “La Universitat està especialment interessada en donar oportunitats acadèmiques a la gent del territori i aquest és un dels objectius. El futur depèn de l’educació”.


L’objectiu d’aquest projecte és convertir-se en el primer centre universitari focalitzat en la formació, la recerca i la transferència sobre activitats esportives en el medi natural de muntanya i riu. El director de l’INEFC, Eduard Inglés, ha remarcat el compromís per complir aquests objectius: “Vull posar damunt la taula el compromís d’INEFC per donar-ho absolutament tot per seguir oferint la qualitat educativa a la Seu d’Urgell”.


A més, el centre INEFC Pirineus vol ser un referent en l’àmbit català, estatal i internacional en els esports en el medi natural. Així ho transmetia el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras: “Un centre que volem que miri a Andorra, a França i que tingui un punt de vista internacional. Volem que sigui un iman perquè la gent es quedi a estudiar i treballar al territori”.


L’INEFC Pirineus pretén ser uns estudis universitaris de referència on es formaran professionals de l’activitat física i l’esport amb una orientació innovadora i en creixement com són les activitats en el medi natural.

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward