Les terres de Lleida tindran representació a la final de la Champions League Femenina

Llançant-se a la gespa de l’Estadi Johan Cruyff després del xiulet final; així és com l’entrenador del FC Barcelona, Lluís Cortés, va celebrar la victòria de les blaugrana en la tornada de les semifinals d’aquesta edició de la Champions League i que els hi permetia obtenir els bitllets per participar de la final de la competició més important pel que fa al futbol de clubs.


Un Lluís Cortés que va agafar la responsabilitat d’ocupar la banqueta del FC Barcelona ara fa un parell d’anys i, on, al 2019, va aconseguir ficar al seu equip en la primera final de la Champions en la història del club. 2 anys després, el balaguerí torna a fer història per demostrar, com deia ell mateix després de l’enfrontament, que la feina ben feta sempre dóna resultats. Ho deia així a micròfons del club Lluís Cortés: “Sento una alegria increïble perquè són moltes hores de feina des de la final a Budapest. Teníem moltes ganes de tornar-hi i sabíem que ho teníem a tocar. S’ha fet justícia amb l’esforç de totes les noies i tot l’equip”.


Una classificació per a la final de la Champions que, segons Lluís Cortés, demostra que el FC Barcelona ja és un dels grans del futbol femení europeu: “Poder jugar dues finals en tres anys només està a les mans dels grans i el Barça ha demostrat que ja és un d’aquests”.


Una final que es disputarà a Suècia, el diumenge 16 de maig a les nou de la nit entre les blaugrana i el Chelsea anglès. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward