El Borges segueix líder al grup amb accent lleidatà de Primera Catalana

Una jornada que donava el tret de sortida al Ramon Farrús de Lleida en un enfrontament on Atlètic Lleida i Borges Blanques es van acabar repartint els punts després que els garriguencs empatessin el marcador al 87 de partit.


Ja en diumenge, toca parlar de les dues derrotes amb accent lleidatà. D’una banda la sumada pel Solsona davant el Can Vidalet per 2 a 1, encadenant la segona derrota consecutiva i, d’altra banda, la contundent, per 4 a 2, de l’Alcarràs davant el Martorell que el manté tancant la classificació.


Per acabar, el Mollerussa va superar de forma contundent al Tàrrega al Joan Capdevila per 0 a 3 fent que els urgellencs sumin 5 derrotes en els darrers sis enfrontaments.


A la fi d’aquest cap de setmana, el Borges es manté líder del grup amb 24 punts; seguit del Mollerussa amb 22 i del Solsona amb 20. L’Atlètic Lleida ocupa la sisena posició amb 15 punts, mentre que Tàrrega amb 11, i Alcarràs amb 7, tanquen la classificació del subgrup 2B d’aquesta edició més extraordinària de la Primera Catalana.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward