Dos derbis lleidatans en la dotzena jornada de Primera Catalana

Una jornada que donarà el tret sortida amb accent ben lleidatà i és que Lleida acollirà, el dissabte, a dos quarts de set de la tarda, l’Atlètic Lleida - Borges Blanques. Els primers, buscaran seguir amb la dinàmica positiva i de victòries, mentre que els garriguencs intentaran aferrar-se al liderat del grup.


Ja en diumenge, i a tres quarts de dotze del migdia, la sorpresa d’aquesta temporada, el Solsona, juga a domicili davant el Can Vidalet amb la voluntat de mantenir-se en aquesta més que meritòria segona posició.


Qui necessita, sí o sí, sumar la victòria a Martorell aquest diumenge a les dotze del migdia és l’Alcarràs i és que els del Segrià tanquen la classificació amb tant sols 7 punts.


Una jornada que s’estrena i es tanca amb derbi lleidatà i és que el diumenge a les cinc de la tarda, el Joan Capdevila serà l’escenari perquè Tàrrega i Mollerussa, es vegin les cares. Hem parlat amb l’entrenador dels del Pla d’Urgell, Josep Maria Turull, al voltant d’aquest partit. Ens deia això: “El Tàrrega al seu camp és un equip molt fort i juga molt bé en les transicions. Pot ser que arribin amb certes baixes defensives, però és un partit que esperem des de fa molts dies”.


Un Mollerussa que és el tercer classificat del grup, mentre que el Tàrrega amb 11 punts, ocupa la vuitena posició.

 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward