L’intractable EKKE CB Lleida no perd pistonada

Fa unes setmanes parlàvem amb l’entrenador del principal equip de bàsquet femení de la capital del Segrià, Albert Puig, al voltant de l’inici del seu equip en aquest nouvingut Campeonato de España de Primera División, després d’aconseguir una dinàmica de tres victòries seguides.


Llavors, Puig ens deixava ben clar que l’objectiu era que no es relaxessin i seguissin amb el ritme competitiu que estaven encadenant. Setmanes després: sis victòries seguides i objectiu assolit. Ens ho deia així el mateix Albert Puig: “Les noies tenen moltes ganes de jugar i seguir guanyant competint. Aquestes ganes fa que el dia a dia de l’equip sigui molt bo i els partits surtin rodons com ho estan fent”.


Un Albert Puig que atribuïa aquest bon rendiment a dos factors. D’una banda, el més que bon nivell físic de la seva plantilla: “Tenim un gran nivell físic. Físicament l’equip està excel·lent i crec que és l’any que millor estem”.


I d’altra, la competitivitat interna que hi ha entre les jugadores joves i veteranes de l’EKKE CB Lleida: “Hi ha molt bona química entre elles. Les jugadores joves i noves a l’equip tenen moltes ganes de demostrar que són capaces de jugar i les veteranes no volen que aquestes els hi prenguin els minuts. Aquesta competitivitat interna sana fa que l’equip millor molt”.


Un Ekke CB Lleida que ja s’ha assegurat formar part de la final a vuit que se celebrarà a finals de maig.  

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward