El Vila-sana tanca una temporada d’alts i baixos

Un Vila-sana que arribava en aquesta segona fase amb una clara superioritat pel que fa a punts respecte als seus perseguidors, fet que va fer que les del Pla d’Urgell asseguressin, no només la permanència, si no també el liderat, ben aviat.


Tot i això, el regust final, pel que fa a  resultats, no ha estat el més adient i és que les dues darreres jornades van acabar amb derrota per les de Lluis Rodero. La darrera, contra el segon classificat, el Girona, per 4 a 2. Una derrota valorada així per l’entrenador Lluis Rodero: “En general les valoracions són positives perquè hem jugat la recta final amb gent jove de la casa i hem gaudit veient com han jugat i lluitant fins al final”.


Un Rodero que evidenciava que des que va agafar el repte de dirigir la banqueta del Vila-sana, es va trobar amb un vestidor tocat anímicament. Ell mateix, a Ua1 Lleida Ràdio, parlava d’unes setmanes complicades les que ha viscut com a entrenador del Vila-sana: “No m’amago de res i és que ha estat molt complicat i no desitjo a cap entrenador que es trobi amb el que m’he trobat jo. Els entrenadors també hi hem de ser quan les coses van malament i crec que, dins del que cap, ho hem portat prou bé”.


Ara però, tot i ficar el punt i final a la temporada, les de Vila-sana seguiran realitzant entrenaments pensant amb la temporada vinent: “Seguirem entrenant juntament amb el segon equip que encara està jugant per no descendir i el que farem serà entrenar les poques jugadores del primer equip juntament amb elles per començar a treballar conceptes de cara a la temporada vinent”.


Un Vila-sana que tancava la temporada, líder d’aquest grup de la permanència, amb 34 punts. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward