Marc Márquez segueix anant amb peus de plom

El pilot cerverí ha assegurat no haver pujat a una moto des del retorn a Portugal, fa 10 dies, evidenciant que les ganes de tornar a pilotar són màximes i més a les vigílies de tornar a competir en un circuit espanyol, concretament, a Jerez.


Un circuit que no és altre que el que va viure de primera mà, el passat 19 de juliol, el pitjor accident al llarg de la trajectòria de Márquez , allunyant-lo dels circuits pràcticament 9 mesos.


Un Marc Márquez, que fa uns dies, en una entrevista a DAZN, parlava d’aquest retorn a MotoGP dins el Gran Premi de Portugal celebrat fa 10 dies. En deia això: “Va ser un cap de setmana de moltes emocions i sensacions. Sobretot va ser un cap de setmana de descans després de poder tornar a competir i poder finalitzar una carrera”.


Un retorn on no hi va haver cap tipus de por al voltant d’aquest i és que, com deia Márquez, si hi hagués hagut temor, no hagués tornat a pilotar: “Si hagués tingut por, directament no hagués pujat a la moto el cap de setmana passat. Podem dir por o incertesa al voltant d’aquesta possibilitat de tornar a pujar, això sí que hi era”.


Amb un objectiu grupal i d’equip, juntament amb el seu company Pol Espargaró, que no és altre, ara, que fer escalar posicions a Repsol Honda: “El principal objectiu de l’equip és sumar punts i tot el que no sigui guanyar, en aquest equip, queda en un segon pla”.


Un Márquez, doncs, que el que ha fet al llarg d’aquests 10 dies ha estat seguir-se centrant en el seu programa de recuperació per seguir augmentant i millorant la seva condició física. 

Al utilizar este sitio web, aceptas nuestra política de cookies. ×
arrow_upward